Умната фабрика за прекъсвачи на Schneider Electric има нов директор

...
 Умната фабрика за прекъсвачи на Schneider Electric има нов директор
Коментари Харесай

Мениджърска рокада в ключово предприятие край Пловдив

 Умната фабрика за прекъсвачи на Schneider Electric има нов шеф – Мартин Йорданов. Той ще заеме мястото на Мария Топчийска.

Мария Топчийска пое предприятието през януари 2020 година и стана първата жена, застанала отпред на фабриката на Schneider Electric в България. Тя ръководеше процеса за узаконяването на пловдивския цех като Smart Factory в края на 2019 година Топчийска остава в компанията, само че минава на интернационална позиция.

Мартин Йорданов поема високата служба след повече от седем години в компанията. Назад в кариерата си той е заемал позиции в областта на ръководството на качеството и намаляването на разноските свързани със първични материали, инструментални екипировки и материални потоци. Последната му позиция в Schneider Electric е „ Метод управител и управител поддръжка “. Мартин е ученик на Техническия университет в София  със специалности „ Електроника “ и  „ Производствен и операционен мениджмънт “.

Назначението му идва скоро откакто компанията предприе разширение на производството в града под тепетата и разгласи, че построява система за геотермална сила, с която да стане  самостоятелен от природен газ. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР